Om mig

Thomas Österholm

Född: 25 Mars 1984 i Västerås.

Bor: I en bostadsrätt i Fagersta

Karriär: Jobbar som utvecklingsingenjör på topphammaravdelningen vid Epiroc i Fagersta.

Foto: Köpte min första systemkamera i december 2010 och mitt första teleobjektiv i slutet på januari 2011. Sedan dess har det bara rullat på. Åker på fotoresor ibland och varvar detta med att åka landet runt på nya fågelarter som dyker upp

Här kan ni se alla arter jag sett i Sverige just nu. 2 arter saknas från listan, jaktfalk och vitryggig hackspett. Dessa är dolda i min lista eftersom artportalen bedömer att det är en känslig plats dom hittats på (häckning):

https://artportalen.se/List/Top/Species/F%C3%A5glar/Total/Hela%20landet/Alla%20lokaler/0/OrderByDate/Desc/thomas_osterholm

2 Responses to Om mig

 1. Trevligt att träffas framför aftonfalken.
  Om intresset för ett beg D3-hus uppstår, är du mer än välkommen att kontakta mig.
  Kikade in på din hemsida och hittade flera kul bilder. Bl.a. ekorren som kikar fram bakom en björkstam och drillsnäppan som är vänd åt höger.
  Hälsar
  Magnus Elander

 2. Hej Magnus!
  Trevligt att träffa dig också. Kikade in på din sida och såg att du varit ute på massa häftiga äventyr. Där ligger man i lä på både rese och fotofronten. Vi får se hur det blir med kamerahuset. Det lär helt klart uppgraderas, frågan är bara när och med vad. Om jag känner suget efter en D3:a så vet jag vem jag ska kontakta. I så fall dimper det ner ett mail i din inkorg. Tack för erbjudandet i alla fall och ha en trevlig kväll!
  //Thomas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *